Inredning i klassisk stilÄr du i färd med att inreda ditt hem? Då finns det en hel del saker att tänka på, speciellt om du vill inreda hemmet i en stil som både är vacker, fungerar länge och passar dig som person – och turligt nog finns många sätt att ta reda på detta på.

När du ska inreda ditt hem ställs du genast inför ett val: vilken stil ska du inreda med? För att besvara den frågan kan du antingen genomsöka ditt djupaste inre för att hitta en trend som passar dig som handen i handsken, och det kan vara svårt. Eller så kan du göra det enkelt för dig. Och det gör du genom att hämta inspiration från de bästa. En inredningstidning som fokuserar på det allra senaste inom inredning är till exempel Elle Decorations och den tidningen hämtar både proffs och hemmainredare inspiration ifrån. Så spana in alla artiklar där för mer inspiration, eller testa dig fram.

Du kan genom test se vilken stil du har

Att testa sig fram när det kommer till inredning är ett beprövat knep, men kanske inte något som passar den som vill bli klar fort. Eller så kan du göra något som är väldigt enkelt: göra test online för att se vilken stil som passar dig och din personlighet. Ett sådant finns till exempel hos Expressen och till det testet kommer du genom att klicka här.